Loading...


Well Done Versi Korea

Comments

Whassup semua readers.Hari ni saya nak kongsi lagi(da xde keje lain selain kongsi ngan korang) seorang lagi penyanyi berbakat tapi tidak sepopular Bruno Mars.JooYeong atau nama penuhnya Kim Joo Yeong adalah penyanyi Korea underground dan merupakan artis di bawah syarikat RealCollabo.Ermm...sedap x nama syarikat dia.Walau apa pun uniknya tentang Joo Yeong ni dia memang sangat bagus dan boleh diiktiraf sebagai Raja R&B Asia kalau dia ni betul-betul serius dalam arena ni sebab sesiapa jer yang mendengar lagu nyanyiannya pasti akan terkesima dengan keasyikan lenggok R&ampBish die ni.Lagipon
rupe pon hensem macam aku gak hehe(jgn muntah k).Dia memang banyak menyanyikan lagu-lagu R&B Inggeris seperti nothing gonna change my love for you tapi yang di upload hanya 2 jer iaitu lagu ni dan lagu kat bawah ni.Kalo korang perasaan Joo Yeong ni jugak pernah collaborate dengan Supreme Theme(Artis hip-hop Korea) dalam lagu Then Then Then.Baru-baru ni pon Joo Yeong dan melancarkan album mini barunya iaitu Digital Single - dua lagu iaitu Same As You dan Same As You Remix.Jadi kalo korang nak dengar lagu dia just download pon boleh kehkehkeh(xdernyer korang nak beli album die).Apepon 'well done'(dandan je same ngan entry title) pada Joo Yeong dan diharapkan dia boleh terus berjaya macam artis-artis Korea yang lain.That all,anyway thnx for read this entry yang entoh ape-ape entoh?See You Soon.Bye.. (^-^)