Loading...


Tarian Baru Untuk Kaki Clubbing

Comments

Hi semua readers.Hari ni aku nak kongsi satu video yang agak lucu tapi tak taulah kalo korang rase sedih pulak bile tengok video ni.Untuk pengetahuan korang video ni jadi trending kat YouTube dan aku rase eloklah jika di-share sebab da takde keje lain lagi duk kat rumah time raye cina.So pada korang diharapkan enjoy dengan video ni k.Apepon memang suke giler tengok video ni mane taknyer tarian die tu yang sangat 'comercial'.Dah..dah.. terlalu banyak sangat mengarut pon tak gune jadi tanpa membuang mase mempersembahkan tarian clubbing yang baru iaitu daripada kugiran 'The Creep'

Best tau video ni tapi kalo internet krang slow sori la sebab ini bukan salah ibu mengandung tapi ni salah engineer yang tak reti-reti nak upgrade kabel fiber optik kat Malaysia.Thanks for watching.Komo Wo (^-^)