Loading...


Rock Music Turn To Acoustic Version

Comments

Haloo haloo halooo...Anybody here...Haha just nak tunjuk korang budak paling muda yang memang talented sape lagi kalo bukan Sungha Jung.Kalau korang nak tau die ni anak kepada pemain guitar jalanan tapi korang tengok jelah sekarang die dah sama taraf dengan guitarist profesional.Geniuskan budak 14 tahun ni sebab bagi orang yang normal biasenye akan mengambil sekurang-kurangnya 4-5 hari untuk bermain satu lagu yang baru didengar tapi Sungha dapat bermain lagu yang baru hanya
dengan mendengar dan berlatih lebih kurang dua hari.The best part die main guitar dengan selamber dan tenang macam pro.Baginya guitar adalah satu hobi yang mengembirakan dan katanya juga bermain guitar dapat memberi kepuasan pada dirinya.So korang tengoklah betul-betul cara dia bermain guitar.Lagu untuk kali ni ialah lagu dari Gun N Roses bertajuk Sweet Child of Mine.Jom dengar version guitar kat bawah ni mesti korang kagum.