Loading...


Keledek's Couple

3 comments

Hi semua readers.Kerana petang ni xder ape nak dibuat jadi kita haruslah memenuhi masa lapang kita dengan berkongsi bende yang bukan-bukan sekadar untuk hiburan bersama.Tapi 'bukan-bukan' tak bermaksud yang biru tau.Kalo sebelum ni MyDecrescendo ade menceritakan tentang variety show paling popular  tapi hari ni i nak cerita pasal variety show jugak berkenaan kahwin virtual kat Korea.

Kalo korang pernah tengok rancangan ni mesti korang da tau yang paling popular tahun ni adalah antara couple Victoria f(X) - Nickhun 2pm dan Youngha CN BLUE - Seohyun Girl Generation.Korang mesti tertanya-tanya ade ke lelaki yang tengok rancangan ni..oii mestila sebab Seohyun tu kiut aper hehehe...Best betul tgk rancangan ni kalo la aku yang married dgn Seohyun ...Apepon kalo korang nak tau uniknya pasangan ni ialah diorang digelar sweet potato couple atau dalam bahasa korea Goguma,senang kite panggil keledek jer...sebab diorang ni memang suke makan keledek kahkahkah...syok sendiri lak.
Baru-baru ni diorang dapat task untuk buat lagu cinta dan upload ke dalam youtube...tajuknya BANMAL SONG.Banmal tu maknenye bahasa pasar kat korea sebab Seohyun ni suke sangat cakap formal dengan Youngha jadi dalam lagu ni diorang akan nyanyi dalam bahasa pasar...Romantik kan kan kan???Ok jadi sebagai penutup entri aku yang mengarut hari ni aku akan letak sedutan video lagu ni harap korang terhibur ok.Aneyoong!

p/s : Lagu ni sekarang tengah top kat Korea


Credit : Google(Welovehunk&MGGL)