Loading...


The Lucky 100

5 comments

~Tuah anda sebagai MY FOLLOWER yang ke-100... ^-^ !!!
* she's the lucky 1 *

Hari ini saya merasa tersangatlah seronok.Rasa nak melompat-lompat pon ade.. Follower saya hari ni dah
cecah 100 orang.Syukur yang tak terkira...Jutaan terima kasih kepada sume blogger yang sudi follow saya.Thanks for your support hehe...Without FOLLOWERS blog ni akan rase hambar dan tak meriah.Komo Wo!  ^-^

Back to the topic.Dengan ini saya merasa amat berbesar hati untuk mengumumkan FOLLOWER saya yang ke-100 in other word my lucky 100th.
Jeng..jeng..jeng....
ADIK SYAHDA FAIQAH!!!
*the evidence that she's my 100th Follower*

Sebagai penghargaan terhadap adik Syahda Faiqah saya berasa amat bangga membuat special entry untuk dia.Thanks cause willing to follow me even my blog still have much to improve.....So this special entry is to promote your blog - A PRESENT from me to YOU cause supporting me.......

Apa yang menarik dalam blog ni ialah kata-kata description nyer : "Don't judge Me on what people have told you,get to know Me first".Satu kata-kata yang berani pada pandangan saya.

*ni lah blog die yang chomel*

Pada yang lain kalo nak singgah ke blog die just click
harap sebagai blogger kita dapat menjadi satu keluarga....huhu ^-^ We must proud to be da
 'GENG BLOGGER' cause we are Malaysian - the most peace community.

Ok rasenyer sampai sini jelah entri untuk kali ini.Kepada adik Syahda Faiqah saya harap dapat menghantar alamat tak kisahla rumah atau hostel ke email saya tikuzza8navy@gmail.com kerana saya bercadang nak memberi sedikit cenderahati itupun kalo adik sudi.Kalo nak yang mahal maybe saye tak mampu hehe :)
Kepada follower yang lain,i really appreciate your support.Tanpa anda siapalah saya cehh..ayat skema la pulak ^-^ tapi memang saya betul-betul menghargainya :)

A GIFT FROM ME
~Last but not least,skali lagi saya ucapkan jutaan terima kasih pada sume FOLLOWERS.Nomo nomo nomo nomo nomo chuaa....(dengan aksi My Girlfriend is Gumiho) means really really really really really love you all.
Peace ^-^ ~

~THANK YOU VERY MUCH~