Loading...


Korean Wave is Coming

Comments

Kepada fanatik korea di Malaysia banyak bende yang menarik akan terjadi dalam 2011 ni.Sedar tak sedar ramai yang dah mula meminati hiburan yang berasal dari negara winter sonata nih.Teringat satu peristiwa yang agak lucu semasa singgah di plaza Low Yat,masa tu nak pergi cari LCD Monitor.So saya dengan cousin saya pergi survey dekat semua kedai yang ada dari tingkat 3 sampailah tingkat 5.Bayangkan semua kedai dekat situ buka lagu-lagu k-pop.Sempatlah tanya apek yang jual LCD,"sekarang ni kenapa semua bukak ini lagu" Apek tu dengan confident menjawab "Mestila,baru orang mau bli ma...dulu ade satu customer cari LCD then die tgk itu amoi korea nyanyi die trus nak LCD yang display itu video amoi ".Tak dinafikan lagi memang hiburan dari korea ni memberi daya tarikan yang besar kepada semua.Sampaikan DiGI pon buat k-pop live concert 13 Januari ni.Sayang sebab tak free masa tu.
Artis die pon kire popular seperti G-NA ,4 Minutes dan Beast.Ramai jugak la artis korea yang pernah datang ke Malaysia,FT Island-2009,Lee Min Ho-2010,JYJ-2010 dan ditambah pula dengan 3 artis lagi dari Korea.Kalo tak silap bulan 3 ni pulak Super Junior atau lebih dikenali SuJu akan datang ke Malaysia dalam siri tour concert.So pada mereka yang menjadi die-hard-fan sudah boleh menyimpan wang kerana yang pasti tiket bukan murah dan very very limited.Ok sampai di sini saje entri untuk kali ini.Aneyoong