Loading...


DBSK TVXQ JYJ

Comments

Tadi baru jer update twitter.Huuh,lame btul x update twitter sampai berhabuk dan bersawang-sawangan.Sempat la jugak tengok trending kat twitter.Tau tak punyela terkejut tibe-tibe name TVXQ jadi trending topic.Ape yang berlaku sebenarnyer ni.Pelik sangat ntah kenapa la popular sangat diorang tu.Maybe sebab diorang nak buat new come back ye la sebab dulu mase datang kat Malaysia pon gune name JYJ so mungkin diorang nak adekan album dan unite macam dulu balik TVXQ.So cmner pon gud luck pade diorang.Anyway group yang peminat ramai ni memang biase jadi trending,biaselah peminat ladies kat malaysia ni pon dah cecah berjuta-juta....hehe,harap diorg boleh datang kat Malaysia lagi untuk peminat diorang.Sungkyunkwan Scandal juga dengar cerita memang banyak membantu diorang menjadi trending balik dengan pelakon Micky Yoochun salah satu daripada ahli kumpulan TVXQ yang menjadi pelakon utama(main lead).So sampai sini jelah entri untuk kali ni.Sekian =)