Loading...


Alami Keunikan Makanan Korea di Seoul Garden

2 comments


Salam semua. Hari ni saya nak share sikit pengalaman saya makan di restoran Seoul Garden.Kalo tak silap saya di Kuala Lumpur restoran ni terletak berdekatan dengan KERINCHI.


Tapi saya belum pernah ke sana lagi.Saya just makan di  SEOUL GARDEN di Melaka yang terletak di MAHKOTA PARADE.Saya baru 3 kali makan dekat sane jadi saya pon masih baru lagi.


Restoran ni boleh la dikatakan unik kerana restoran yang sebegini jarang ade selain Chicken Hartz dan seumpamanya.Restoran ala bufet ni menawarkan banyak jenis makanan yang menarik seperti daging dan ayam yang sudah diperap serta makanan laut.Untuk pencuci mulut ade buah-buah,manisan dan banyak lagi makanan yang unik disini.Mesti korang rase tempat ni mahal kan?


Sebenarnya takdela mahal sangat.Saya pernah makan kat sini dan seingat saya cume MYR 27 satu kepala,kalo bawak matrik kad bagi student mungkin akan dapat discount lebih murah dan paling menarik sekali ialah harga special untuk warga emas yang berusia 55 ke atas.


Dalam SEOUL GARDEN ni kita bole ambik seberapa banyak yang kita mampu makan tapi tak mungkin la kita makan banyak sangat cause selalunya sekadar untuk kenyang jer.Tempat ni paling sesuai kalo bawak family makan ramai-ramai mesti seronok kan?Yang paling menarik tempat ni kita yang masak sendiri macam dekat Johny Steambot dan kita siap boleh panggang ayam dan daging lagi ikut kehendak kita.So datanglah dengan family ok.Enjoy you weekend here and don't forget to share with me.